VELUX 2in1 & 3in1 Fysieke installatietraining

Lees meer over onze nieuwe 2in1 – 3in1 dakvensteroplossing en ontdek hoe eenvoudig het is om twee of drie VELUX dakvensters in één kader te installeren. Bekijk onze opleidingsdata

background

Wat kunt u verwachten…

Leer hoe u 2 vensters in 1 kader installeert op een manier die net zo eenvoudig is als bij één standaard VELUX dakvenster. Onze trainers zullen installatietraining geven met een 2-in-1 dakvenster met bijhorende accessoires.

Na de praktijksessie houden we een vraag-en-antwoordsessie om eventuele vragen te beantwoorden.

De installatietraining gaat door in onze VELUX Academy in Wavre.

Waarom moet u zich inschrijven...

Reden 1

Om uzelf en uw personeel te trainen en uw bedrijf te ontwikkelen

Onze hoogwaardige, gratis trainingssessies bieden snellere en gemakkelijkere manieren om een project te realiseren waar u trots op kunt zijn.

Reden 2

Om meer te leren over nieuwe VELUX producten en innovaties

Ontdek nieuwe producten voordat ze op de markt komen en de innovaties en verbeteringen die wij voortdurend aan onze producten aanbrengen.

Reden 3

Om uw winst te verhogen door een verbeterde productkennis en begrip

Huiseigenaren zijn bereid hun budget een beetje op te rekken als ze de volledige voordelen van het VELUX productassortiment begrijpen.

Training locatie

De opleidingen worden gegeven in onze Velux Academy in Waver. Bovendien kunt u ook op deze locatie onze showroom bezoeken om de VELUX producten te bekijken. De VELUX Academy bevindt zich op het volgende adres:

VELUX Academy

Boulevard de l'Europe 121
1301 Bierges (Waver)

 

Bent u een werknemer van paritair comité 124?

Werknemers van het paritair comité 124 (BOUW) kunnen in ons opleidingscentrum profiteren van een opleidingsinterventie van 10€ tot 25€/uur! Daartoe volstaat het het CONSTRUCTIV-kantoor in uw provincie op de hoogte te brengen, zie www.constructiv.be.

De inschrijving bij CONSTUCTIV moet vóór de opleidingscursus worden gedaan.

Hebt u interesse?

De volgende data zijn beschikbaar. Schrijf u in via het onderstaande formulier.

  • Donderdag 9 Maart @ 08:30 - 12:30
    *VOLZET*
  • Woensdag 15 Maart @ 08:30 - 12:30
    *VOLZET*
  • Donderdag 6 April @ 08:30 - 13:00
    *VOLZET*
  • Woensdag 12 Juli @ 08:30 - 13:00

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven

Uw trainer voor deze cursus

joost
Joost Verstraete

Lid van het Technische Departement, Joost maakt deel uit van de trainers team waar hij zijn veld en productkennis inbrengt. Sinds 2013 bij VELUX.

Vincent
Vincent Van Vlasselaer

Ervaren als technieker dienst na verkoop, Vincent maakt deel uit van het trainers team waar hij zijn veld en productkennis inbrengt.

Wij maken graag trainingssessies op maat, door bijvoorbeeld een deel van de inhoud van de aangeboden trainingen te combineren, en wij beseffen ook dat onze locaties niet altijd dicht bij u in de buurt zijn, dus wij kunnen misschien naar u toe komen. Als u de mogelijkheid van maatwerksessies of een mobiele trainingsoptie wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar VELUXacademyBE@VELUX.be.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via VELUXacademyBE@VELUX.be